Welkom!

Welkom lieve lezers! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog kejo.be. Voor degene die het nog niet wisten, mijn naam is Kelly Jonker (vandaar ook de naam kejo), ik ben 26 jaar en heb één dochtertje van 3 jaar (Lisa). Samen met mijn vriend (Rob) wonen wij in Antwerpen en in juni 2019 zullen wij gaan trouwen!! Op deze blogsite schrijf ik elke week over een aantal leuke dingen die wij hebben gedaan. Heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt, laat dan een comment achter!

Zaterdag

Vorige week zaterdag was het erg lekker weer, wij zijn toen met Lisa en ons buurmeisje naar het meertje aan de overkantcasino geweest. De meisjes hebben de hele dag lekker gespeeld en strandkastelen gebouwd, Rob en ik hebben heerlijk op het strand gelegen en geluncht bij het tentje wat bij het meertje zit: ‘De Kust’, echt een aanrader! ’S Avonds zijn we langs Simonis gereden, dit is een visrestaurant waar we nog wat kibbeling (daar zijn we allemaal echt dol op) hebben gegeten. Toen we thuiskomen waren de meisjes echt bek af en wij stiekem ook dus zijn we lekker vroeg gaan slapen.

Zondag

Zondag zijn we naar rob zijn ouders gegaan, het was nog steeds prachtig weer dus ze hadden ons uitgenodigd voor een barbecue bij hun in de tuin. Rob zijn ouders wonen op een grote boerderij in het Westland. Ze hebben 10 koeien en nog een aantal schapen. Lisa vindt het altijd heerlijk om naar Opa en Oma te gaan omdat ze dan zo leuk met alle diertjes kan spelen. Rob zijn zus was er ook met haar dochters en haar man dus het was een erg gezellig dag.

Maandag

Maandag was het helaas weer over met de pret want er moest gewoon weer gewerkt worden. Maandag is voor ons beide altijd een lange dag maar Rob is meestal eerder klaar dus haalt hij Lisa op van de crèche. Meestal kook ik dan wat makkelijks en ’s avonds gaat Rob naar zijn voetbaltraining. Ik ben toen ’s avonds verder gegaan met mijn puzzel die ik heb gekregen, af en toe is dat toch best wel rustgevend, lekker alleen thuis, Lisa al in bed en zelf op de bank met een kopje thee, mijn puzzel en natuurlijk een nieuwe aflevering van GTST, echt heerlijk!

Lees verder over mijn ervaringen met park Welgelegen.